Rezervari

Faceti o

Rezervare

Rezervarea online a unei mese este simpla si rapida.

Restaurant

Tutti Bistro

Un bistro linistit, select si de bun gust. Prin pozitia sa adapostita, departe de zgomotul marilor bulevarde, Tutti Bistro ofera celor care ii trec pragul o oaza de liniste si de voie buna, la adapost de ritmurile orasului, dar aproape de inima sa.

Locuri in restaurant: 70

 

 

Terasa

Fumatori

Terasa ofera in timpul verii un mult dorit refugiu in fata zapuselii. Pe tot parcursul anului, va invitam pe terasa localului, unde veti putea incerca una dintre delicioasele noastre limonade si cocktailuri de fructe. Spatiul pentru fumatori este doar pe terasa.

Locuri pe terasa: 70

 

REZERVARE ONLINE

Puteti rezerva o masa si online folosind formularul de mai jos. Procesul este foarte simplu. Selctati data, scrieti ora si alegeti un numar de persoane apoi adaugati numele dumneavoastra, email-ul si numarul de telefon apoi trimiteti formularul. Noi vom analiza cererea dumneavoastra, iar in functie de disponibilitate, veti primi confirmarea telefonic si pe mail.

 

Book a table
Contact Details

MESE PRIVATE & EvenIMENTE

Indiferent de eveniment sau ocazie, suntem aici pentru a va face ziua speciala, cu adevarat memorabila. Tutti Bistro organizeaza mese private sau diverse evenimente pentru clientii sai. Pentru oferte personalizate ne puteti contacta la numarul de telefon: 0742 342 225

REZERVARI PRIN TELEFON

Pentru a face o rezervare telefonica ne puteti contacta la numarul de telefon: 0775 638 902, de Luni – Vineri 10:00 – 22:00, Sambata – Duminica 10:00 – 22:00.

 

VA ASTEPTAM CU MARE DRAG